Voorbeeld websites

Voorbeeld websites

[URIS id=1113]
[URIS id=1124]

Voorbeeld websites

Fancy Dentistry

Deze website oogt traditioneel. Door de kleuren en het serif font ziet de site er betrouwbaar en professioneel uit. De traditionele website werkt goed bij een wat oudere doelgroep.

San Francisco Dentist

Het moderne uiterlijk van de San Francisco Dentist website oogt fris en overzichtelijk. De website is kleurrijk en hip. Goed geschikt voor een jong publiek.

LA Dentist

Net als San Francisco Dentist heeft LA Dentist een fris, modern uiterlijk. Het is wat gereserveerder dan San Francisco Dentist in het kleurgebruik en de interactie.

Website development

Wij ontwikkelen responsive en SEO-geoptimaliseerde websites. Onze websites zijn cross-browser getest en ontworpen om bezoekers van uw website om te zetten in klanten. Als u al een website heeft maar deze graag opnieuw wilt ontwerpen voor een betere en juiste presentatie van de inhoud, zijn we er om u te helpen.

Uw website wordt bezocht met een telefoon, tablet of laptop. Daarom maken we responsive websites die de vorm aannemen van elke schermgrootte voor een optimale weergave. Wij ontwikkelen websites met erkende frames voor webdesign voor de beveiliging van uw website. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

CMS Websites

Wij ontwikkelen websites met behulp van een content management systeem. Dit betekent dat u uw website zelf kunt bewerken.

Websites

Heeft u producten om online te verkopen? We kunnen uw e-commerce website ontwikkelen zodat u kunt beginnen met verkopen met de beste tools die u nodig hebt.

Search Engine Optimization

Al onze websites zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te vinden zijn in zoekmachines zoals Google.