Over ons

Over ons

[URIS id=1113]
[URIS id=1124]

Over ons

ClearForward is opgericht door een team van tandheelkundige en commerciële experts die een passie hebben voor de orthodontische- en tandheelkundige markt. Als internationale full-service organisatie voor clear aligner workflows, webontwikkeling, online marketing en social media zijn wij gespecialiseerd in marketing- en orthodontische ondersteuning aan tandtechnische laboratoria, tandartsen en orthodontisten. Onze tandheelkunde- en marketingdeskundigen werken al meer dan 15 jaar met onzichtbare orthodontische technieken en hebben veel ervaring in het helpen groeien van praktijken in meer dan 20 landen. Wereldwijd heeft ons Clinical Team al ruim 25.000 clear-aligner-casussen met succes afgerond.

 

Ons verhaal

De wereld om ons heen verandert in een radicaal tempo. Technologische ontwikkelingen dwingen ons om vanuit een ander perspectief naar onze organisatie te kijken. Enkele vragen die we ons moeten stellen, zijn onder andere: welke impact heeft de digitalisering van tandheelkunde op mijn praktijk? Moet ik nieuwe bedrijfsmodellen verkennen om de winstgevendheid of duurzaamheid te verbeteren? Hoe kan ik mijn praktijk of diensten effectiever op de markt brengen? Hoe genereer ik meer nieuwe patiënten? Hoe kan mijn tandheelkundige ervaring het meest effectief worden benut? Het is noodzakelijk adaptief te zijn om te profiteren van alle veranderingen in uw omgeving. ClearForward begrijpt dit. Wij helpen u een duidelijk beeld te krijgen van uw huidige marketingactiviteiten en bieden u ook een 360° oplossing om patiënten te bereiken en uw succes te vergroten.

 

Ons doel

ClearForward is uw partner in het behalen van úw doelen. Wij zorgen ervoor dat u op een efficiënte manier uw dienstverlening uitbreidt zodat u de beste en de meest innovatieve technieken en producten aan uw patiënten en cliënten kunt aanbieden. Ons doel is gebaseerd op de overtuiging dat patiënten een orthodontische behandeling nodig hebben om een optimale orale, cardiovasculaire en emotionele gezondheid te bereiken en te behouden. Want iedereen heeft recht op een gezond en mooi gebit.